fbpx

Bar Coco

Welkom in Bar Coco!

 

Leuke muziek, verfrissende cocktails, heerlijke fingerfood, een relaxte sfeer in een prachtige tuin… beter kan de zomer niet worden!

Onmogelijk om nog meer te genieten in Stekene, zeg je? Think again! Stekene heeft een heleboel geheime plekjes waarvan je het bestaan wellicht nog niet kende. Een van die plekjes is Bar Coco, een prachtig historisch pand met paradijselijke tuin in het centrum van Stekene.

Dat de tuin van de Coco te groot was om alleen van te genieten? En dat een gezellige ontmoetingsplaats in Stekene een shot in de roos is? Dat zag een groep Stekense zelfstandigen. Ze bundelden de krachten, sloegen de handen in elkaar en stampten een buitengewoon project uit de grond: Bar Coco was geboren.

Wanneer zijn we open?

Bar Coco is in september iedere donderdag t.e.m. zaterdag geopend.
Hou onze Facebookpagina in het oog voor de laatste updates!

Openingsuren
Donderdag | 18u – 01u
Vrijdag | 18u – 01u
Zaterdag | 18u – 01u

Parkeren en bereikbaarheid?

Onze bezoekers kunnen hun wagen parkeren in de Dorpsstraat, gratis met parkeerschijf, op wandelafstand op de markt van Stekene of op parking Tack, tegenover de markt, helemaal gratis. Ook per fiets, met het openbaar vervoer of te voet zijn we uitstekend bereikbaar! Makkelijk en veilig. 

Food & drinks?

In Bar Coco kan je sippen van frisse zomerse cocktails en mocktails, genieten van een heerlijk Troubadour biertje of een verkwikkend glas rosé. Onze drankenkaart is erg uitgebreid, maar ook voor een lekkere hap kan je in Bar Coco terecht. Je kan kiezen uit verschillende lekkere foodconcepten om te delen. Benieuwd naar onze kaart en suggesties? Kom langs of bekijk alvast online onze online menu!

Reserveren?

Reservatie is niet verplicht, maar handig voor grotere groepen. Reserveer hier. 

Onze buren zijn je dankbaar!

Mogen wij bovendien met aandrang vragen aan alle bezoekers om bij het verlaten van Bar Coco uit respect voor al onze fijne buren het lawaai tot een minimum te beperken. Geen geroep en getier, getoeter met de wagen of met gierende banden vertrekken en dergelijke. Alstublieft!? Zo waken we met z’n allen over een zo optimaal mogelijk nabuurschap en blijft Bar Coco voor iedereen een feest. Bedankt alvast om hier rekening mee te houden.

Huur de locatie

De locatie afhuren voor jouw privé-event? Ontdek hier al onze huurmogelijkheden.

6
Mijn feestje geven in Bar Coco?

Wil je genieten van de sfeer van Bar Coco en tegelijk je gasten verwelkomen op je privé-feestje? Tijdens de openingsuren van Bar Coco is het mogelijk om een apart deel van de locatie privé af te huren. Je kan kiezen voor een privé-bbq, tapas plankjes of verschillende food sharing concepten, verzorgd door Bar Coco. Alle voorzieningen nemen wij op ons, zodat jij je kan focussen op je gasten en het feest kan laten losbarsten. Stuur een mailtje naar info@barcoco.be en wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk!

Zie je het groter en wens je de volledige locatie af te huren? Geen probleem. Wist je ook dat je zelf evenementen kan organiseren op deze unieke locatie? Verjaardagen, huwelijken, babyborrels, communiefeesten, noem maar op. Wij denken mee na over de organisatie van uw feest.  Komt u met een groep van minstens 30 personen? Lees dan vooral verder!

Bar Coco is een concept van marketinX en
wordt uitgewerkt door De Feestarchitect, expert in conceptcatering.